Aşılı Asma Fidanı Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

•  9 Haziran 2021 Çarşamba

Tokat Valiliği ve Üniversitemiz tarafından “Tüplü Asma Fidanı Dağıtım Töreni” gerçekleştirildi.  TOGÜ Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Uygulama Alanı’nda düzenlenen törene Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Erol Duyum, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi, Genel Sekreterimiz Fatih Alhan, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ahmet Boz, öğretim üyelerimiz ve üreticiler katıldı.

Törende, Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Adem Yağcı koordinatörlüğünde ilgili akademik personelimiz ve değerli öğrencilerimizin katkılarıyla üretilen asma fidanları üreticilerle buluşturuldu.