Tarla Bitkileri Bölümü Tanışma Yemeği

Tarla Bitkileri Bölümü Tanışma Yemeği

•  20 Ekim 2022 Perşembe

20 Ekim Perşembe günü Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü, birinci sınıf öğrencilerine tanışma yemeği verdi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahri SÖNMEZ ve bölüm öğretim elemanların organize ettiği yemeğe, Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ’de katıldı. Yemekte açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahri SÖNMEZ konuşmasında mesleğin önemine vurgu yaparak, öğrencilere başarı diledi. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ ise konuşmasında, Üniversitemizin tüm imkanları ile öğrencilerimizin yanında oldukları ifade etmişlerdir. Öğrencilerimiz kendilerini tanıtmış, bölümü tercih etmelerindeki etkenleri söylemişlerdir. Türkiye’mizin çeşitli yerlerinden gelen Fakültemizi tercih eden öğrencilerimize eğitim yaşantılarında başarılar dileriz.