YENİ KİTAP

YENİ KİTAP

•  22 Aralık 2022 Perşembe

Fakültemiz Zootekni Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yalçın TAHTALI’nın “ Tarım, Gıda Ve Yaşam Bilimlerinde R İle Makine Öğrenmesi ve Veri Madenciliği“ isimli kitabı raflarda yerini aldı. Prof. Dr. Zeynel CEBECİ ve Dr. Öğr. Üyesi Erkut TEKELİ tarafından hazırlanan kitap. makine öğrenmesi, veri madenciliği, yapay zeka, sınıflama, regresyon, modelleme, istatistik, programlama, R ve tarım kısımlarından oluşmakta. Yazarla kitabı 2021 de Covid-19 dan vefat eden meslektaşları merhum   Prof. Dr. Ecevit EYDURAN’a ithaf etmişlerdir. Yalçın TAHTALI hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.