7 Temmuz 2017 Cuma - FAKÜLTEMİZDE TOPRAK ANALİZLERİ YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR

•  6 Haziran 2018 Çarşamba

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Toprak Analiz Laboratuvarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetiminde akredite bir laboratuvar olup yöre ve ülke çiftçisine bilimsel katkı sağlamak amacıyla araştırıcıların ve halkımızın hizmetine açılmıştır. Standart Toprak Verimlilik Analiz ücreti 45 Tl olup bu bedelin fakültemiz banka hesabına yatırılarak dekont bilgileri ile birlikte uygun şekilde alınmış 1 kg ağırlıktaki toprak örnekleri kargo yoluyla veya bireysel olarak aşağıdaki kurum adresimize teslim edilmesi gerekmektedir. Standart Toprak Verimlilik Analizi (Bünye, Tuz,  pH,  Kireç, Fosfor, Potasyum, Organik Madde) sonuçları rapor olarak çiftçilerimize sunulacak ve araştırma bulgularına dayalı olarak gerekli gübre tavsiyesinde bulunulacaktır. Talep edilmesi durumunda çiftçilerimize gübreleme konusunda da ücretsiz teknik bilgi ve destek sağlanacaktır. Toprak örneklerinin kargo yoluyla adresimize gönderilmesi durumunda örneğin alındığı şehir, konumu, geçen yıl ekilen bitki, ekilecek bitki çeşidi, toprak derinliği gibi gerekli bilgiler ayrıca ulaştırılmalıdır.

Laboratuvar Sorumlu Personeli: Doç. Dr. İrfan OĞUZ (Tel: 0356 252 16 16-2179; Email: irfan.oguz@gop.edu.tr)

Kargo Adresi: Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm Laboratuvarı, Taşlıçiftlik Kampüsü, 60250, Tokat

Hesap No: Gaziosmanpaşa Üniversitesi; Döner Sermaye İşletmesi, Ziraat Fakültesi Hesabı, Ziraat Bankası IBAN: TR34 0001 0026 3735 2156 4451 73

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı 60240 Taşlıçiftlik Yerleşkesi – Tokat/Türkiye Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2017© Tüm Hakları Saklıdır.