Çiftçi Danışma Ofisi

Bağlantılar

Çiftçi Danışma Ofisi

  •  30 Mart 2021 Salı
  •  1271 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemiz Çiftçi Danışma ofisi başta Tokat ili  olmak üzere bölgemiz üreticilerine teknik destek ve danışmanlık sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. Bu ofis, çiftçilerimizin ve sektör temsilcilerinin danışacakları hususlara daha hızlı ve kaliteli çözüm üretebilmek amacıyla kurulmuştur. Danışmak istediğiniz konuyu aşağıda yer alan ZF303 Çiftçi Danışma Ofis Başvuru Formu ile bizlere ulaştırabilir ve hizmet talebinizi iletmek üzere ilk başvurunuzu yapabilirsiniz.


ZF303- Çiftçi Danışma Ofis Başvuru Formu


Başvurunuz tarafımıza ulaşınca, konuyla ilgili sorununuzu değerlendirmek ve gerekli çözümleri üretebilmek amacıyla konu uzmanı/uzmanları görevlendirilir. Görevlendirilen öğretim üyemiz, gereği halinde başvuru sahibinden bitki, toprak ve/veya su örneği, rapor vb. ilave bilgilendirici materyallerin kendisine ulaştırılmasını talep edebilir. Bizzat arazi çalışmalarıyla başvurunuza konu sorunun, yerinde değerlendirilmesi gerekebilir. Bu aşamada zorunlu giderler oluşabilir ve bu maliyetleri karşılayabilmek amacıyla hizmetlerimizin bir kısmı ücretli olabilir. Ücret gerektiren durumlarda hizmet öncesi bilgilendirilirsiniz. Onay vermeniz halinde gerekli bedelin Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Döner Sermaye İşletmesine ait kurumsal hesaba yatırılması sizden istenir. Gerekli çalışmalar yürütülür ve süreç tamamlanır.


Fakültemiz tarafından verilen ücretli hizmet türleri ve bedelleri ile ilgili bilgilere ekteki linkten ulaşabilirsiniz.

 

2024 Yılı Ücretli Hizmetlerimiz Kataloğu




Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı 60240 Taşlıçiftlik Yerleşkesi – Tokat/Türkiye Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.