TOGÜ KARİYER FUARI 2022: Tarımsal Sulama Konferansı

TOGÜ KARİYER FUARI 2022: Tarımsal Sulama Konferansı

•  26 Mayıs 2022 Perşembe

Tarım ve Mühendislik Kulübümüz olarak; TOGÜ KARİYER FUARI 2022 kapsamında 23.05.2022 tarih ve saat 14.00 ‘te Üniversitemiz 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi - TAŞHAN Salonunda Tokat İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Zir. Yük. Müh. Mustafa COŞKUN tarafından ‘TARIMSAL SULAMA’ konulu konferans verilmiştir. Konferansa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem CANGİ, Biyosistem Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ebubekir ALTUNTAŞ, Özel İdare Çalışanları, Öğretim Elemanları ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Programın düzenlenmesinde başta TOGÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Yetkilileri ve görevlileri ile tüm emeği geçenlere ve konferansta konuşmacı Zir. Yük. Müh. Mustafa COŞKUN'a teşekkür ediyoruz.