FAKÜLTEMİZDE LİSANS VE LİSANSÜSTÜ SEMİNER PROGRAMI

•  26 Mayıs 2022 Perşembe

Ziraat Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen, 2021/2022 Bahar yarılı seminer programı başladı. 24 Mayıs 2022 Salı günü Şehit Ferhat KOÇ konferans salonunda açılış programına çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ’nin açılış konuşmalarından sonra gerçekleştirilen iki oturum başkanlığını Fakültemizin en kıdemli öğretim üyeleri Prof. Dr. Ömer Faruk TAŞER  ve Prof. Dr.  Nuray KIZILASLAN yönetti. İlk gün farklı bölümlerden İbrahim ARGUN, Fatma ÇİÇEK, Sema TURAN, Uğur DERTLİOĞLU, Esengül KAYA ve  Erol İPEK isimli lisans öğrenicilerinin sunumlarının akabinde, soru ve katkıların ardından açılış programı sona erdi.