Ödüllü Fotoğrafçıdan Sunum ve Söyleşi

Ödüllü Fotoğrafçıdan Sunum ve Söyleşi

•  1 Haziran 2022 Çarşamba

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Sedat KARAMAN’ın verdiği üniversite seçmeli “Temel Fotoğrafçılık” dersi kapsamında “Fotoğraf Sunumu ve Söyleşisi” isimli etkinlik TOGÜ KARMER işbirliği ile Ziraat Fakültesinde düzenlendi. 3 Haziran 2022 tarihinde Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen etkinliğe fotoğraflarıyla çok sayıda Ulusal ve Uluslararası ödül alan fotoğraf sanatçısı Niyazi GÜRGEN konuk olarak katıldı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte, Niyazi GÜRGEN fotoğraflarından hazırladığı “Toprağın Kokusu” ve “Bir Zamanlar Anadoluda” isimli sunumları yoğun beğeni aldı. Fotoğrafçılığın teknik yönleri ve fotoğrafların öyküleri konusunda yapılan söyleşinin ardından, Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ katılım ve katkılarından dolayı Niyazi GÜRGEN’e teşekkür plaketi takdim etti.