37. Dönem Mezunlar İçin Tören Düzenlendi

37. Dönem Mezunlar İçin Tören Düzenlendi

•  10 Haziran 2022 Cuma

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında fakültemizden mezun olacak öğrencilerimiz için 9 Haziran 2022  Perşembe günü mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ, Prof. Dr. İsa GÖKÇE,  fakültemiz öğretim üyeleri öğrenciler ve aileleri  katıldı.  Ziraat Fakültesi önünde düzenlenen törende saygı duruşu, istiklal marşının okunmasından sonra Dönem Birincisi Faruk KOŞAK  öğrenciler adına konuşma yaptı. Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ, Ziraat Fakültemizin üniversitemizin en köklü fakültesi olduğunu, tarım sektörünün ziraat mühendisleri için istihdam açısından her zaman önü açık bir sektör olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Bekir Süha PARLAKTAŞ öğrencilere tarımın öneminden bahsetti. Fakülte birincimiz Faruk KOŞAK (Tarım Ekonomisi Bölümü), Fakülte ikincisi Aynur YILMAZ (Tarım Ekonomisi Bölümü), Fakülte üçüncüsü ise  Esra ÜZÜMLÜOĞLU olmuştur. Mezunlarımıza başarılar dileriz. Fakültede dereceye giren öğrencilerimize Rektör yardımcılarımız ve Dekanımız,  Bölüm Başkanlarımız ise  bölümde derece yapan öğrencilerimize başarı belgelerini vermişlerdir. Toplu fotoğraf çekimi ardından öğrencilerimiz kep atmış ver ardından canlı müzik eşliğinde  eğlenmişlerdir. Dekanlık olarak mezunlarımıza final sınavlarında ve meslek  hayatlarında başarılar dileriz.