Stajyer Öğrencilere İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

•  24 Haziran 2024 Pazartesi

Fakültemiz 3. Sınıf öğrencileri zorunlu staja başladı. Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Fakültemiz laboratuvarlarında gerçekleştirilecek staj konusunda bilgilendirme ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Şehit Ferhat KOÇ Konferans salonunda düzenlenen programda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasin Bedrettin KARAN staj yönergesi hakkında bilgilendirme yaptı. Prof. Dr. Yakup BUDAK ise, staj süresince öğrencilerin karşılaşabileceği riskler konusunda iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim verdi. Stajyer öğrencilerimize başarılı bir staj dönemi diler, İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi veren Prof. Dr. Yakup BUDAK hocamıza teşekkür ederiz.