Geleneksel Türk Tiyatro Gösterisi

Geleneksel Türk Tiyatro Gösterisi

•  4 Temmuz 2024 Perşembe

Fakültemiz ile Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Stajyer öğrencilerimiz ile personelimizin motivasyonuna yönelik organize edilen “Geleneksel Türk Tiyatro Gösterisi“, Ziraat Fakültesi Şehit Ferhat KOÇ konferans salonunda gerçekleştirildi. 4 Temmuz Perşembe günü düzenlenen etkinliğe Ziraat Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Rüstem CANGİ, Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. İrfan OĞUZ, akademik ve idari personellerimiz ile stajyer öğrenciler ve Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Yaz Kampında yer alan öğrenciler katıldı. Geleneksel tiyatro sanatçısı Kemal ATANGÜR, programın başında geleneksel Türk tiyatrosu hakkında bilgi verdi. Daha sonra, Karagöz ve Hacivat gölge oyununu sahneledi. Etkinlik sonunda Dekanımız Prof.Dr. Rüstem CANGİ, Kemal ATNAGÜR‘e teşekkür belgesi takdim etti.