Çocuk Üniversitesi’nden Fakültemize Ziyaret

•  26 Temmuz 2024 Cuma

Üniversitemiz 2024 Çocuk Üniversitesi kapsamında düzenlenen Yaz Kampı'nın öğrencileri 25.07.2024 tarihinde fakültemizi ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Dekanımız Prof.Dr. Rüstem CANGİ ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Turgut ATAY’da katıldı. Dekanımız yaptığı konuşmada katılım sağlayan öğrencilere hoş geldin diyerek kısaca fakültemiz hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Doç.Dr. Turgut ATAY tarafından böcekler hakkında bol görselli bilgisayar sunumu gerçekleştirildi. Böcek müzesini de ziyaret eden öğrenciler, böcekleri mikroskop altında inceleyerek onların daha yakından görme  fırsatı da buldular.