Fakültemizden Pazar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne İşbirliği Ziyareti

•  27 Eylül 2024 Cuma

Fakültemiz ile Pazar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında işbirliği konusunda toplandı gerçekleştirildi. 18 Eylül Çarşamba günü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ, Prof. Dr. Necdettin SAĞLAM ve Prof. Dr. Yusuf YANAR, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vet. Hekim Emre KAPAR ve kurum personeli katıldı. İstişare toplantısında, Pazar İlçesi Ocaklı Köyü bölgesinde yayla koşullarında yetiştirilen kaliteli şeker fasulye üretiminin katma değerinin artırılması ele alındı. Yakın bir tarihte konu ile ilgili üreticilerle bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.