İlimizde Düzenlenen Bilim Şenliklerine Fakültemizden Katkı

•  30 Eylül 2024 Pazartesi

TÜBİTAK 4007-Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından toplamda 33 atölye çalışması ile 26-28 Eylül 2024 tarihlerinde Tokat’ta gerçekleştirilen ‘Tokat Bilim Şenliği-2’ne fakültemiz 3 atölye çalışması ile katılmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Onur Sefa ALKAÇ ‘Farklı Vazo Solüsyonlarının Kesme Çiçek ve Kesme Yeşillik Petallerindeki Renk Değişimlerine Etkileri’, Arş. Gör. Osman Nuri ÖCALAN ‘Meyve ve Sebzelere Rengini Veren Pigmentler ve Sağlığa Faydaları’ ve Arş. Gör. Betül TARHANACI ‘Kelebeğin Ömrü Bir Gün Değildir’ atölye çalışmaları ile etkinliğe katkıda bulunmuşlardır.