Konferans: “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli”

•  4 Ekim 2024 Cuma

Fakültemiz Dekanlığı tarafından “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli” konulu konferans düzenlendi. Şehit Ferhat KOÇ Konferans salonunda 3 Ekim Perşembe günü düzenlenen etkinliğe, Dekanımız Prof. Dr. Rüstem CANGİ, Tokat İl Tarım ve Orman Müdürü Zir. Müh. Orhan ŞAHİN, Öğretim Elemanları, İl Tarım Müdürlüğü Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Zir. Müh. Orhan ŞAHİN tarımsal üretim planlama ve destekleme konusunda uygulamaya konulan mevzuattaki yeni gelişmeler hakkında genel bilgilendirme yaptı. Daha sonra Tarımsal Üretim Planlama Birim Sorumlusu Zir. Müh. Yakup SAFA ülkemiz ve ilimizdeki bitkisel üretimin mevcut durumu ve destekleme konusundaki yenilikler hakkında bilgilendirme yaptı. Hayvansal Üretim Planlama Birim sorumlusu Vet. Hekim İbrahim DİLMAÇ ise hayvansal üretimin mevcut durumu ve destekleme konusundaki yenilikler ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Program sonunda öğretim elemanları ve öğrencilerin konu ile ilgili soruları uzmanlar tarafından cevaplandırıldı. Dekanlık olarak sunumlarından dolayı Tarım ve Orman İl mMdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz.