Öğretim Elemanlarımız Teknofest Adana’da

•  4 Ekim 2024 Cuma

Ziraat Fakültesi öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Doğukan Kaya ve Dr. Öğr. Üyesi Onur Sefa Alkaç, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST ADANA'da tarım teknolojileri alanında araştırma ve projeleri incelemelerde bulunmuşlardır. Etkinlik boyunca hem yerli hem de uluslararası birçok tarım teknolojisi firmasının yanı sıra, üniversiteler tarafından geliştirilmiş projeleri yakından inceleme fırsatı bulan akademisyenlerimiz, tarımın dijitalleşmesi ve sürdürülebilirlik çerçevesinde yeni nesil teknolojilerin tarıma entegre edilmesi üzerine birçok önemli bilgiye erişim sağlamışlardır. Teknik geziye Müh. Fak. Dekanı Prof. Dr. Tekin Susam ve Doç. Dr. Levent Gökrem’de iştiak etmişlerdir.