Süs Bitkileri Uzmanlarımız Erbaa İlçesi Peyzaj Alanlarını İnceledi

•  13 Ekim 2024 Pazar

Erbaa Belediyesinin talebi üzerine, Fakültemiz Süs Bitkileri ve Peyzaj konusundaki uzmanlar Erbaa ilçesinde 9 Ekim Çarşamba günü peyzaj mimarlığı açısından teknik incelemede bulundu. İlçede park ve rekreasyon alanlarında yapılan survey gezisine, Prof. Dr. Aysun ÇELİK, Dr. Güzella YILMAZ VURAL, Peyzaj Mimarı Gülcan AVŞAR, Doktora öğrencileri Saliha ERDOĞDU, Tuğçe ÜNSAL’dan oluşan ekibe Erbaa Belediyesinden Park ve Bahçeler Müdürü, Peyzaj Mimarı – Mustafa BOSTANCI ve Çevre Mühendisi- Sinemis DEMİR katıldı. Uzmanlardan oluşan ekip, Erbaa ilçesinde Park Vadi Millet Bahçesi, İmbat Çayı çevresi, Çamlık Rekreasyon Alanı, Ayvaz Parkı ve Ayvaz Kent Ormanında değerlendirmelerde bulundu. Elde edilen bilgi ve gözlemler sonrasında hazırlanan teknik rapor, Fakültemiz Süs Bitkileri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aysun ÇELİK ve ekibi tarafından Erbaa Belediye Başkanlığına sunulacak.