Tarım-Teknoloji Etkinlik Protokol Hazırlığı

•  13 Ekim 2024 Pazar

Üniversitemiz tarafından 2025 yılında düzenlenecek Tarım ve Teknoloji içerikli etkinliklerin konsepti ve protokol konusunda toplantı düzenlendi. Fakültemizde yapılan toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Rüstem Cangi, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Onur Saraçoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Atay, Doç. Dr. Yalçın Tahtalı, Dr. Öğr. Üyesi Esra Kaplan, Dr. Öğr. Üyesi Doğukan Kaya, Dr. Öğr. Üyesi O. Sefa Alkaç ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan Karadağ katıldı. Toplantıda bölge üniversiteleri, Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel sektör paydaşları ile düzenlenecek etkinliklere yönelik çerçeve protokol hazırlandı.