Fakültemiz Akademisyenlerinin Proje Başarısı

•  15 Ekim 2024 Salı

Üniversitemizin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Ekim Pazartesi günü gerçekleşti. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan törene Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili ve TBMM  27. Başkanı İsmail Kahraman, Valimiz Abdullah Köklü, Milletvekillerimiz Av. Mustafa Arslan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Yusuf Beyazıt, Milletvekili Dt. Cüneyt Aldemir, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, İdare Mahkemesi Başkanı Alper Aksakal, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Baro Başkanı Av. Volkan Bozkurt, il protokolü, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Açılış programında 2022-2023 yıllarında TÜBİTAK ve AB tarafından yüksek bütçelerle desteklenen AR-GE, inovasyon ve girişimcilik projelerinde yürütücü olarak görev alan akademisyenlere ödül takdim edildi. Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Onur SARAÇOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Hakan KARADAĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Doğukan KAYA TÜBİTAK tarafından yüksek bütçelerle desteklenen AR-GE projeleri ile ödül aldılar. Proje performanslarından dolayı hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.